Ugrás a fő tartalomra

Unalmasan telne a hétvégéd? Told ingyen a Fallout 4-et!

A múlthéten kaptunk néhány napra Call of Duty-t most pedig kipróbálhatjuk a Fallout negyedik részét. 

További jó hír hogy ezúttal az XBox One tulajok is tehetnek egy próba kört sajnos csak abban az esetben ha rendelkeznek Xbox live gold előfizetéssel. Akiket vonz a posztapokaliptikus világ és szeretik a sci-fit próbálják mert remeg szórakozást igér. A rajongók pedig már biztosan beszerezték de ha van aki esetleg mégsem azoknak annyira nem ajánlom bátran mert nekem kissé unalmas volt. De ez már a ti döntésetek :)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ingyenes hétvégét tart a Tom Clancy's The Divison (gyors hír)

Az összes tartalmával együtt mától egész hétvégén nyüstölhető!  Bár a játék közel sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket azért a később kiadott patchekkel már egész játszhatóvá vált aTom Clancy's The Divison, és most mindenki ingyen kipróbálhatja, hogy milyen túlélni a megszállt New York-ot. PS4-en és Xbox One-on már Ma reggel 9-től letölthető a PC-seknek várniuk kell este 7-ig Szerintem ingyen mindenképp megérdemel egy próbakört A képen pedig az látható melyik platformon mikor kezdődik az ingyenes hétvége.                                      

Gone Home ingyen hétvége!

Szeretjük a novembert ez már biztos! Minden napra jut valami kis jóság Ma például a kalandjátékok kedvelői örülhetnek mivel a Fullbright interaktív játéka mától ingyen letölthető a  a hivatalos oldalról  ! Nincs is jobb annál mint hogy egy forró tea társaságában bekuckózzatok a gép elé és indulhat a felfedezés! Szóval most már biztosan nem fognak unatkozni a gamerek hétvégén. Van itt nekünk Far Cry Blood Dragon,Dirt3 és most a Gone Home. Úgy érzem elvagyunk kényeztetve ezen a borzalmas szombaton. Jó játékot mindenkinek!

Jason Bourne előzetes.

Kicsit lassan és nehezen indul a mai nap,de azért történik ez az.  például egy Jason Bourne előzetes jött,friss még a cucc,szinte meleg :) Update,itt van magyarul is az előzetes,fogyasszátok :)