Ugrás a fő tartalomra

Ingyenes A Mount&Blade!

Minden héten jut valami ingyen játék. Volt mostanában Fps,Stratégia és most egy különleges egyveleg. Ami nem más mint a Mount&Blade ami érdekes keveredése a stratégiának,a szerepjátéknak de tartalmaz némi managmentet amennyiben saját csapatunk ellátmányát,felszerelését és lovait is nekünk kell beszerezni. Ehhez jön még a játékban az elfoglalt falvak és várak melyeket lehet fejleszteni is ezzel növelve vagyonunkat. A Játék grafikája elégé idejét múlt de azoknak azért bátran ajánlom akik szeretik a középkori hangulat és leginkább ennek a kornak a nagy csatáit. Egyébként különböző modokkal elég pofásra fellehet húzni a grafikát ha van türelmetek ezzel foglalkozni. Szóval urak,hölgyek nincs más dolgotok mint ezen az oldalon a get it here gombra kattintva letölteni és belevetni magatok a véres középkor nagy csatáiba. De kössétek fel a felkötni valót mert a játék nem kicsit nehéz. Eleinte kerüljétek a csatákat amíg nem sikerült csapatot toborozni mert az első tolvaj banda is igen komoly fejfájást fog okozni. Sok sikert!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Quake Champions nyílt béta indul nem sokára!

Az elmúlt időszakban többször is volt hétvégi zárt béta teszt a Quake Champions-ban de most valami egészen más jön. Május 12.-től indul a játék nyilt béta tesztje aminek keretében már bárki kipróbálhatja a játékot. A 12-től 21.-ig tartó teszt fázis egyben stressz teszt is lesz a szerver parknak. (Ez azt jelenti hogy az első egy-két napban biztos jó párszor lefognak halni a szerverek). Ezen idő alatt kipróbálhatjátok majd az új, 4v4 módot illetve minden mást ami eddig is elérhető volt. Jó hír a youtubereknek, hogy a nyílt béta alatt a kiadó eltekint a titok tartási szabályoktól így nyomathatják a videókat azoknak akiknek esetleg alkalmatlan a gépe a játék futtatásához. Szóval nosztalgia vonatra fel.  Forrás: Gamestar

Star Wars kisfilmek a nagyvilágból!

Tegnap volt Május 4. amiről a rajongók jól tudják hogy ekkor ünneplik a Star Wars napot!  Sajnos én lemaradtam de volt aki nem Mint például a Gamestar magazin akik most összegyűjtöttek nekünk 7 fan filmet melyek annyira jól sikerültek kis költésvetésüek ellenére hogy szinte mindegyik milliós nézettséget produkált. Nos én pedig mint öreg rajongó nem maradhatok ki belőle,hogy megosszam veletek: Jó csemegezését kedves rajongótársak és útólag is Boldog SW napot,az erő legyen veletek !