Ugrás a fő tartalomra

Ingyenes A Mount&Blade!

Minden héten jut valami ingyen játék. Volt mostanában Fps,Stratégia és most egy különleges egyveleg. 



Ami nem más mint a Mount&Blade ami érdekes keveredése a stratégiának,a szerepjátéknak de tartalmaz némi managmentet amennyiben saját csapatunk ellátmányát,felszerelését és lovait is nekünk kell beszerezni. Ehhez jön még a játékban az elfoglalt falvak és várak melyeket lehet fejleszteni is ezzel növelve vagyonunkat. A Játék grafikája elégé idejét múlt de azoknak azért bátran ajánlom akik szeretik a középkori hangulat és leginkább ennek a kornak a nagy csatáit. Egyébként különböző modokkal elég pofásra fellehet húzni a grafikát ha van türelmetek ezzel foglalkozni. Szóval urak,hölgyek nincs más dolgotok mint ezen az oldalon a get it here gombra kattintva letölteni és belevetni magatok a véres középkor nagy csatáiba. De kössétek fel a felkötni valót mert a játék nem kicsit nehéz. Eleinte kerüljétek a csatákat amíg nem sikerült csapatot toborozni mert az első tolvaj banda is igen komoly fejfájást fog okozni. Sok sikert!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ingyenes hétvégét tart a Tom Clancy's The Divison (gyors hír)

Az összes tartalmával együtt mától egész hétvégén nyüstölhető!  Bár a játék közel sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket azért a később kiadott patchekkel már egész játszhatóvá vált aTom Clancy's The Divison, és most mindenki ingyen kipróbálhatja, hogy milyen túlélni a megszállt New York-ot. PS4-en és Xbox One-on már Ma reggel 9-től letölthető a PC-seknek várniuk kell este 7-ig Szerintem ingyen mindenképp megérdemel egy próbakört A képen pedig az látható melyik platformon mikor kezdődik az ingyenes hétvége.                                      

Gone Home ingyen hétvége!

Szeretjük a novembert ez már biztos! Minden napra jut valami kis jóság Ma például a kalandjátékok kedvelői örülhetnek mivel a Fullbright interaktív játéka mától ingyen letölthető a  a hivatalos oldalról  ! Nincs is jobb annál mint hogy egy forró tea társaságában bekuckózzatok a gép elé és indulhat a felfedezés! Szóval most már biztosan nem fognak unatkozni a gamerek hétvégén. Van itt nekünk Far Cry Blood Dragon,Dirt3 és most a Gone Home. Úgy érzem elvagyunk kényeztetve ezen a borzalmas szombaton. Jó játékot mindenkinek!

Jason Bourne előzetes.

Kicsit lassan és nehezen indul a mai nap,de azért történik ez az.  például egy Jason Bourne előzetes jött,friss még a cucc,szinte meleg :) Update,itt van magyarul is az előzetes,fogyasszátok :)