Ugrás a fő tartalomra

Nem semmi! Tie Advance alakú PC

Tudom tudom lassan teljesen Star Wars blog lesz a geekkuckóból, no de lássuk be mostanság ez az egyik legnépszerűbb téma az interneten(is) 

De ez a divat nem csak a médiát érinti hanem a rajongókat is akik egyre őrültebb ötletekkel állnak elő. Most például valami olyat mutat az egyikük amitől mindenkinek leesik az álla,különösen a magam fajta kockáknak. Ez pedig nem más mint egy Tie Advance számítógép ház ami már önmagában is elég badass de ez még semmi. A készítő csinált is egy kis hogyan készült videót ami alapján  egy ügyes kezű moder akár otthon el is készítheti magának.  Nézzük meg és ámuljunk. Ha esetleg valakinek kedve támadna készíteni egyet itthon is arról feltétlenül kérjük a videót :)




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ingyenes hétvégét tart a Tom Clancy's The Divison (gyors hír)

Az összes tartalmával együtt mától egész hétvégén nyüstölhető!  Bár a játék közel sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket azért a később kiadott patchekkel már egész játszhatóvá vált aTom Clancy's The Divison, és most mindenki ingyen kipróbálhatja, hogy milyen túlélni a megszállt New York-ot. PS4-en és Xbox One-on már Ma reggel 9-től letölthető a PC-seknek várniuk kell este 7-ig Szerintem ingyen mindenképp megérdemel egy próbakört A képen pedig az látható melyik platformon mikor kezdődik az ingyenes hétvége.                                      

Esti meglepi:A Respawn Star Wars játékon dolgozik

Ma van a hivatalos Star Wars nap ennek kapcsán a világon mindenhol rendezvények vannak,ezzel van teli az internet és a tv is.  Ilyenkor minden évben van valami különleges bejelentés. Ma már kezdtem lemondani róla de aztán megjelent a Gamestar.hu oldalán egy bejegyzés arról hogy a Titanfall-t jegyző Respawn csapata dolgozik egy új címen. A blog bejegyzésben ami kikerült az oldalra a vezető fejlesztő Stig Asmusssen lelkendezik,hogy mennyire büszke és boldog hogy a sok gyerekkori álmodozás után végre most ő is dolgozhat egy új SW címen. Amiről egyenlőre annyit tudunk hogy, TPS  akció kaland  cím lesz a kiadó pedig az EA. Nem akarok előitéletes lenni,remélem finomat kapunk!

Watch Dogs2 gameplay és fejlesztői kommentár!

Nos kérem hosszú hosszú kihagyás után újra éled a Geekkuckó. Remélem a megújult külső elnyeri mindenki tetszését. A tartalom nem változik továbbra is hozom a legfrissebb infokat a geekek világából. Játékok,mobilok,konzol és pc hírek.     Rögtön csapjunk is a lecsóba egy friss ropógos Watch Dogs2 fejlesztői videóval amelyben betekintést nyerhetünk az új rész játékmenetébe néhány újdonságot felfedve mint például a különböző gépek távirányítóval való működtetése. Megismerkedhetünk az új főszereplővel és a játszóterünként szolgáló San Francisco is bemutatkozik. Az első részt elég sok kritika érte a grafika miatt. Szubjektív és lehet én vagyok kevésbé grafika érzékeny de nekem leesett az állam és sokszor percekig csak bámultam a tájat és nyüzsgő várost. Persze tény egy-két helyen voltak vele problémák. Pl a statikus tükröket nem tudom megbocsájtani de összeségében tényleg pöpec volt. Nos a folytatásban természetesen überelik ezt is. Másik sarkalatos pontja az első résznek a kü