Ugrás a fő tartalomra

Star Wars Battlefront 2 élmény beszámoló!

Lassan a végéhez közeledik a Battlefront 2  nyílt béta hétvégéje. Természetesen én sem maradhattam ki a mókából! 



Mi a játékos társadalom nem voltunk az útóbbi időben elkényeztetve Star Wars játékok terén. Egyedül a Lego Star Wars:Force Awakens  tartotta bennünk a lelket no meg néhány felejthető mobil játék. No de ennek pénteken vége lett mert végre nyílt béta fázisba lépett a Battlefront 2.

 Mely látványos trailereivel erős nyálcsorgásra késztette a kiéhezett  rajongókat. Egyelőre úgy fest nem is ok nélkül.
A játék a Battlefield széria alatt is dübörgő frostbite engine felturbózott változatát kapja ami a demo 3 kipróbálható pályája alapján kifejezetten szépnek mondható. A Naboo-i pálya kifejezetten gyönyörü különösen a királynő kastélya. Bár tény, hogy kissé túl van effektezve és a sok tükröződő felület zavaró lehet harc közben. A Takodana viszont tényleg mese szép és nem lehet belekötni. Ahogy az űr csata is igazán látványosra sikerült.

No de, hogy ne csak a grafikát éltessem beszéljünk kicsit a játékmenetről amiről a béta még nem sok mindent árult el. Egy biztos rájöttem iszonyú béna vagyok az fps-ekben. Engem valahogy mindig lekapnak egy lövéssel. A csaták jelenleg véletlen szerű pályán és sorrendben zajlanak. Ez azt jelenti, hogy míg az első körben mi vagyunk azok akiknek meg kell védeni a Naboo bolygót és leszámolni a droid sereggel addig a következő körben mi leszünk az ostromló droid sereg egyik tagja. A földi csaták nem annyira intenzívek mint a régebbi BF részekben. Átgondoltabban,taktikusabban érdemes játszani.

A másik bétában elérhető játék mód:Az űr harc. Itt jelenleg egy csatatér érhető el de annak olyan jól sikerült a hangulata hogy utána már nem is akartam többet bolygón játszani. Remekül festenek a hajók és a hangokról is csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. A Tie Fighterek hangjába beleborzongtam. Ahogy abba is amikor Csubakka beleordít a rádióba. Hihetetlenül hangulatos.
Bár elsőre elégé kaotikusnak tűnik az űrharc itt is érdemes megfontoltan válogatni a célpontok közt és lehetőleg távolról torpedóval levadászni őket. Higgyétek el mindegyik légi győzelemért vért fogtok izzadni!

A végén beszéljünk kicsit a gépigényről. A trailereket látva sokan féltek tőle és azt kell mondjam nem teljesen ok nélkül. Az én öregecske Amd A8-on 8 giga rammal és egy Radeon R7250-el éppen hogy csak eléri az élvezhető szintet de én mindenképpen erősebb konfigot javaslok.

Még maradt néhány óra a bétából ha ezek után még nem próbáltátok ki mindenképpen adjatok neki egy esélyt mert megérdemli.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Két napig ingyenes a Dungeon Keeper szellemi öröksége a Dungeons 2

A Humble Storeban most ha igyekeztek tiétek lehet a nagy múltú DK nem hivatalos folytatása. Anno Dungeon Keeper rajongók nagyon vártak egy harmadik részt de ez sajnos mind a mai napig csak szép álom.  Azonban hála a lelkes rajongóknak elkészült néhány cím ami kísértetiesen hasonlít az eredeti DK-ra ennek egyik példája a Dungeons 2. Bár nem teljesit kiemelkedően és maximum csak megközelitheti a klasszikus hangulatát azoknak mindenképp érdemes kipróbálni akik régen szerették a sorozatot. Ráadásul most két napig ingyen adhatok neki egy esélyt mert a Humble Storeban néhány kattintás után szabadon letölthető.  Ide kattintva érhetitek el

Ingyenes hétvégét tart a Tom Clancy's The Divison (gyors hír)

Az összes tartalmával együtt mától egész hétvégén nyüstölhető!  Bár a játék közel sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket azért a később kiadott patchekkel már egész játszhatóvá vált aTom Clancy's The Divison, és most mindenki ingyen kipróbálhatja, hogy milyen túlélni a megszállt New York-ot. PS4-en és Xbox One-on már Ma reggel 9-től letölthető a PC-seknek várniuk kell este 7-ig Szerintem ingyen mindenképp megérdemel egy próbakört A képen pedig az látható melyik platformon mikor kezdődik az ingyenes hétvége.                                      

Watch Dogs2 gameplay és fejlesztői kommentár!

Nos kérem hosszú hosszú kihagyás után újra éled a Geekkuckó. Remélem a megújult külső elnyeri mindenki tetszését. A tartalom nem változik továbbra is hozom a legfrissebb infokat a geekek világából. Játékok,mobilok,konzol és pc hírek.     Rögtön csapjunk is a lecsóba egy friss ropógos Watch Dogs2 fejlesztői videóval amelyben betekintést nyerhetünk az új rész játékmenetébe néhány újdonságot felfedve mint például a különböző gépek távirányítóval való működtetése. Megismerkedhetünk az új főszereplővel és a játszóterünként szolgáló San Francisco is bemutatkozik. Az első részt elég sok kritika érte a grafika miatt. Szubjektív és lehet én vagyok kevésbé grafika érzékeny de nekem leesett az állam és sokszor percekig csak bámultam a tájat és nyüzsgő várost. Persze tény egy-két helyen voltak vele problémák. Pl a statikus tükröket nem tudom megbocsájtani de összeségében tényleg pöpec volt. Nos a folytatásban természetesen überelik ezt is. Másik sarkalatos pontja az első résznek a kü