Ugrás a fő tartalomra

Jyn Erso képek

Hoztam nektek egy kis kép galériát a Jyn Erso karakterét játszó színésznőröl! 

Köszönet érte a Star Wars Média Hírportálnak!






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Ingyenes hétvégét tart a Tom Clancy's The Divison (gyors hír)

Az összes tartalmával együtt mától egész hétvégén nyüstölhető!  Bár a játék közel sem váltotta be a hozzáfűzött reményeket azért a később kiadott patchekkel már egész játszhatóvá vált aTom Clancy's The Divison, és most mindenki ingyen kipróbálhatja, hogy milyen túlélni a megszállt New York-ot. PS4-en és Xbox One-on már Ma reggel 9-től letölthető a PC-seknek várniuk kell este 7-ig Szerintem ingyen mindenképp megérdemel egy próbakört A képen pedig az látható melyik platformon mikor kezdődik az ingyenes hétvége.                                      

Gone Home ingyen hétvége!

Szeretjük a novembert ez már biztos! Minden napra jut valami kis jóság Ma például a kalandjátékok kedvelői örülhetnek mivel a Fullbright interaktív játéka mától ingyen letölthető a  a hivatalos oldalról  ! Nincs is jobb annál mint hogy egy forró tea társaságában bekuckózzatok a gép elé és indulhat a felfedezés! Szóval most már biztosan nem fognak unatkozni a gamerek hétvégén. Van itt nekünk Far Cry Blood Dragon,Dirt3 és most a Gone Home. Úgy érzem elvagyunk kényeztetve ezen a borzalmas szombaton. Jó játékot mindenkinek!

Star Wars Zsivány Egyes szinkronos előzetes és kritika!

Végre megérkezet a szinkron a Zsivány Egyes Egy Star Wars történet utolsó előzeteséhez.  Amikor megjelent az első szinkronos előzetes sokan morogtak, hogy rosszul sikerült. Nekem az akkor tetszett. Viszont ez a mostani tényleg valami bődületesen félre sikerült. Kissé steril,érzelem mentes, ami nagy bánatom mert az én szememben a Zsivány Egyes sokkal érzelmesebbnek tűnik mint a hetedik fejezet. Remélem még sokat dolgoznak a megjelenésig rajta mert ha nem akkor ez lesz az első SW film amit csak feliratosan leszek hajlandó megnézni. No de nézzétek meg és döntsétek el magatok mennyire lesz ez így jó. (Magánvélemény de egy blogban megoszthatom, hogy engem Vader eljövetele még mindig nem tud kellően lázba hozni)